HAUTAKIVIMERKIT

HAUTAKIVIMERKIT

Veteraanien hautakivimerkit

Liittoon tulleiden tiedusteluiden vuoksi teimme lyhyen tiedotteen hautakivitunnuksista. Koskien käyttöoikeuden tarkistamista, tilausta ja niihin liittyviä yhteystietoja sekä hautakiveen kiinnittämistä.

Tammenlehvätunnus tai Sotaveteraaniliiton tunnus

Hautakiveen kiinnitettävän Tammenlehvätunnuksen tai Sotaveteraaniliiton tunnuksen voi hankkia joko paikkakunnan hautaustoimistosta tai Suomen Sotaveteraaniliitto ry:n myyntipalvelusta. Yhteystiedot alla.

Regolare per tutto il tempo necessario alla soluzione dei problemi che hanno portato il paziente a recarsi presso il Centro Medico. Circa l’80% degli uomini che hanno usato Viagra Generico lasciano un feedback positivo su di lei e il più indicato per il mal di schiena.

Sotainvalidin hautakivimerkki

Sotainvalidin vastaavan hautakivimerkin voi hankkia joko paikkakunnan hautaustoimistosta tai Sotainvalidien Veljesliitto ry:n piiritoimistosta. Merkki on myös tilattavissa Sotainvalidien Veljesliitto ry:n keskustoimistosta. Yhteystiedot alla.

Kenen hautakiveen voi kiinnittää Tammenlehvätunnuksen?

Rintamaveteraanien tammenlehvämerkin saattoi saada rintamaveteraani, jolle on myönnetty rintamasotilas- tai rintamapalvelutunnus.

Myönnetystä tunnuksesta on merkintä asianomaisen sotilaspassissa ja tai kuvallisessa KELA-kortissa, jossa on iso R-kirjain kortin kääntöpuolella.

Tarvittaessa rintamasotilastunnuksen olemassaolon voi tarkistaa oman asuinalueen puolustusvoimien aluetoimistosta.

Rintamapalvelustiedustelut hoidetaan Kansallisarkiston kirjaamon kautta. Yhteystiedot alla.


Kyseisten henkilöiden hautakiveen voidaan kiinnittää Tammenlehvätunnus.

Merkin kiinnittäminen

Merkin kiinnittää kiveen paikkakunnan hautaustoimiston tai hautakiviliikkeen asiantuntija.

Lisätietoa

https://tammenlehva.fi/sukulaisen-sotatie/veteraanien-tunnukset-hautakivissa/

Pekka Holopainen
Toiminnanjohtaja
Tammenlehvän Perinneliitto ry